Woonmakers en Lintvelt.net hebben een samenwerking gestart.

Dit betekend dat ik hele mooie projecten mag maken voor Woonmakers.

//

Wie en wat zijn Woonmakers?

Woonmakers: creatief, professioneel en gepassioneerd!

Woonmakers is een collectief van creatieve en professionele interieurontwerpers. Zij willen interieurarchitectuur voor iedereen toegankelijk maken. En geloven erin dat een mooie, gezellige en functionele ruimte mensen rust geeft. Dat mensen meer uit hun leefomgeving halen wanneer het interieur past bij hun eigen stijl en persoonlijkheid.

Woonmakers blaast een frisse digitale wind door het vak. Hierbij staat gemak en een eigen tijdsplanning centraal. Thuis op de bank met elkaar woondromen bespreken en stap voor stap ontdekken wat jouw woonbeleving is.

/

Alles is mogelijk, zolang je maar durft te blijven dromen!

Via het online vragenformulier maak jij je wensen en voorkeuren kenbaar en Woonmakers voegen deze informatie samen. Gecombineerd met hun expertise leidt dit tot een betaalbaar en passend plan voor je interieur.

Achter de schermen gaat de gecertificeerde professionals hard aan de slag om het beste uit jouw interieur te halen. Daarbij maken zij gebruik van zowel bekende als minder bekende ontwerpers, jong creatief talent en ervaren experts, originele items en solide materialen. Woonmakers mixt en matcht zodat er een interieurontwerp ontstaat dat authentiek is en bij jouw voorkeuren past.

Woonmakers

 

woonmakers-team

Related projects